Имате прашања? -  042/ 222-076,
ГМС Додатоци месинг

ГМС Додатоци месинг

 • Произведувач : ГМС - Турција
 • Достапност : Има на залихи

 • КодШифраДимензијаКгр.Кол.%Н.Ц.Цена
  KU2012014705Ф26-1.0см0,0331003560 ден.
  KU2022014706Ф26-1.5см0,0461004070 ден.
  KU2032014707Ф26-2.0см0,0551004577 ден.
  KU2042014708Ф26-2.5см0,0651004577 ден.
  KU2052014709Ф26-3.0см0,0711005085 ден.
  KU2062014710Ф26-4.0см0,08514465110 ден.
  KU2072014711Ф26-5.0см0,10510875130 ден.