Имате прашања? -  042/ 222-076,
Флексибилно алуминиумско црево за вентилација

Флексибилно алуминиумско црево за вентилација

 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  18156Ф 7010 м1/1450650 ден.
  18157Ф 10210 м1/1520730 ден.
  18158Ф 1271,5 м1/1100150 ден.
  18159Ф 1272,0 м1/1110170 ден.
  18160Ф 1273,0 м1/1190290 ден.
  18161Ф 1274,0 м1/1250360 ден.
  18162Ф 12710 м1/1420590 ден.
  18163Ф 15010 м1/1700980 ден.