Имате прашања? -  042/ 222-076,
Црево за аспиратор

Црево за аспиратор

  • Достапност : Има на залихи

  • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
    18165Ф 803 м 20/1160240 ден.
    18164Ф 1202 м20/1110170 ден.
    15065Ф 120
    3 м20/1150230 ден.