Имате прашања? -  042/ 222-076,
Дозна за гипс

Дозна за гипс

  • Произведувач : Македонија
  • Достапност : Има на залихи

  • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
    181072119 х 97 х 50 см20/12746 ден.
    181083119 х 97 х 71 см20/13255 ден.
    181094153 х 99 х 70 см20/13865 ден.