Имате прашања? -  042/ 222-076,
Цилиндар бел - Руитаи Кинески

Цилиндар бел - Руитаи Кинески

 • Произведувач : Кина
 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  14354СО 5 КЛУЧА60 мм120/12/1120200 ден.
  14659СО 5 КЛУЧА
  70 мм120/12/1130220 ден.
  18147СО 5 КЛУЧА
  80 мм120/12/1140240 ден.