Имате прашања? -  042/ 222-076,
Цилиндар бел - Руитаи со уложак

Цилиндар бел - Руитаи со уложак

 • Произведувач : Кина
 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  14660СО 5 КЛУЧА60 мм120/12/1150225 ден.
  14661СО 5 КЛУЧА
  70 мм120/12/1160270 ден.
  18148СО 5 КЛУЧА
  80 мм120/12/1170290 ден.