Имате прашања? -  042/ 222-076,
Шипка со навој 1м

Шипка со навој 1м

 • Достапност : Има на залихи

 • ШифраБохДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена
  146001006 мм1/11220.40 ден.
  14601508 мм1/1
  1830.60 ден.
  146022510 мм1/1
  3864.60 ден.
  146032012 мм1/14068.00 ден.
  146042014 мм1/1
  62105.4 ден
  159911216 мм1/1
  110 190.0 ден.
  159921218 мм1/1
  150255.0 ден.
  159931020 мм1/1175300.0 ден.