Имате прашања? -  042/ 222-076,

Железарија


Адаптер за футер SDS

Адаптер за футер SDS

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена18123SDS50/13050 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Алка жолта Ебру Ф4

Алка жолта Ебру Ф4

ШифраДим. AДим. БДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена001833,5 см3,5 см16*600/100/14,47,5 ден.001844,5 см4,5 см..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Алка за катанци Ебру

Алка за катанци Ебру

ШифраДим. AДим. БДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена0019412,5 см4,0 смм, 1030/160100 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Алка за катанци Ебру

Алка за катанци Ебру

ШифраДим. АДим. БДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена00190м, 550/11729 ден.001916,5 см3,5 смм, 650/12238 ден.0..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Алка за катанци за дрво Ебру

Алка за катанци за дрво Ебру

ШифраДим. АДим. БДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена002004,5 см3,0 смм, 550/11525 ден.00201м, 602238 ден.0020..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Алки за катанци С ЕБРУ

Алки за катанци С ЕБРУ

ШифраАВДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена001773.0 см3.0 см16*100-1200814 ден.001783.5 см3.5 см18*100-12009..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Анкер типла

Анкер типла

ШифраБохДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена146056008,0 х 60мм150/14.07.00 ден.146065008,0 х 80мм125/14.8..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит наставци Сет 5/1 Ком

Бит наставци Сет 5/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1023560 мм6*100/52238 ден.1160760 мм8*100/52441 ден.1160860 мм10*..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком

Бит Сет 10/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1015725 ммПХ2200/10814 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком

Бит Сет 10/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1015850 ммПХ2200/101220 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком

Бит Сет 10/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1433190 ммПХ2200/102543 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком

Бит Сет 10/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1160565 ммПХ2 + ПХ2500/101729 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком

Бит Сет 10/1 Ком

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1161065 ммПХ2 + СЛ6500/101526 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком БМ

Бит Сет 10/1 Ком БМ

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1017850 ммТ30200/101424 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет 10/1 Ком БМ

Бит Сет 10/1 Ком БМ

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1506050 ммПХ2 + ПХ2200/102034 ден.1462550 ммПХ2 + П33200/102034 д..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бит Сет БМ

Бит Сет БМ

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1391750 ммП33400/101526 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Приказ 1 до 16 од 158 (10 Страници)