Имате прашања? -  042/ 222-076,

Зхвеј


Бургија за метал ZHWEI

Бургија за метал ZHWEI

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена172483,2 мм4000/10/-11729 ден.172493,5 мм4000/10/-12035 ден.172503,8 ..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Камен за метал ZHWEI

Камен за метал ZHWEI

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена17245115 х 1 мм600/50/12238 ден.17246230 х 2 мм100/25/175130 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Отворач за Би метал ZHWEI

Отворач за Би метал ZHWEI

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена1728635мм120/12/1210360 ден.1724740мм120/12/1220370 ден...

390.00 ден ДДБ: 390.00 ден

Приказ 1 до 3 од 3 (1 Страници)