Имате прашања? -  042/ 222-076,

Турција


Ѕидна сушара за алишта

Ѕидна сушара за алишта

ШифраМод.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15420со 7 прачки60 см12-16101040 ден.17651со 7 прачки80 см12-16..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Антенски кабел

Антенски кабел

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена16071100м1/-19,516 ден...

16.00 ден ДДБ: 16.00 ден

Арматура бродска ЕД

Арматура бродска ЕД

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена17771АКИС4-1145245 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бахко продолжен кабел без прекинувач Турски

Бахко продолжен кабел без прекинувач Турски

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена145093,153м - СО 624/1230390 ден.145103,155м - СО 624/1300510 ден..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Бахко продолжен кабел со прекинувач Турски

Бахко продолжен кабел со прекинувач Турски

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена145083,152м - СО 324/1150255 ден.138063,153м - СО 324/1160270 ден..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Брава за фиока метална Фиве Стар коцка Турски

Брава за фиока метална Фиве Стар коцка Турски

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена13908138240/12/15595 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Брусен диск Алуминиум БМ

Брусен диск Алуминиум БМ

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена13914115 х 40 мм200/10/15085 ден.13913115 х 60 мм200/10/15085 ден.139..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Длабока пластична Кутија за алат Супер-Баг

Длабока пластична Кутија за алат Супер-Баг

ШифраДим.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена201216*41х22х25h9/1350600 ден.201319*49х26х32h9/1510870 ден.201..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Длабока пластична Кутија за алат Супер-Баг

Длабока пластична Кутија за алат Супер-Баг

ШифраДим.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена202119*49х26х32h9/1580980 ден.202222*57х32х38h6/17901340 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Електрода - Магмавелд Турција

Електрода - Магмавелд Турција

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена146232,0Ф2,5 мм6 ПК103175 ден.146242,0Ф3,25 мм6 ПК103175 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Жица за швајц - Магмавелд Турција

Жица за швајц - Магмавелд Турција

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена145865 кгрЦО2  Ф0,8 мм1 ПК520885 ден.1458715 кгрЦО2  Ф1..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Завршна гума

Завршна гума

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена177845/4500-1814 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Канал одводен

Канал одводен

ШифраДим.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена17768ДК-1001130х5001-1290500 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Канал одводен

Канал одводен

ШифраДим.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена177689ДК-1002200х5001-1560950 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Канта за отпад

Канта за отпад

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена18094120 Л1/111801500  ден.18095240 Л1/119602300  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Класер кутија за штрафови ХИ-ПАС

Класер кутија за штрафови ХИ-ПАС

ШифраДим.ДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена17740728310х310х37h10/1155260 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Приказ 1 до 16 од 64 (4 Страници)