Имате прашања? -  042/ 222-076,

Сајим - Турција


Долг кружен пиштол за вода Сајим

Долг кружен пиштол за вода Сајим

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена17149Долг75/165110 ден...

110.00 ден ДДБ: 110.00 ден

Дупла спојка Сајим

Дупла спојка Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена151561/2* - 1/2*12/12543 ден.151573/4* - 3/4*10/13050 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Дупла спојка Сајим

Дупла спојка Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена151581С* - 1С*100/180136 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Млазница права Сајим

Млазница права Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена151641/210/14070 ден.150193/410/160100 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Моталица за црево Сајим

Моталица за црево Сајим

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена18090БЕЗ ТРКАЛО4/16901180 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Пиштол за вода со регулатор Сајим

Пиштол за вода со регулатор Сајим

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена178125/8 - 1/2 - 3/455/190155 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Пиштол пвц Сајим

Пиштол пвц Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15162ПВЦ1/160102 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Пиштол Сајим

Пиштол Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15163КРУЖЕН1/160102 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Прскалка за трева Авто Сајим

Прскалка за трева Авто Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15166/48/1140240 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Прскалка за трева Авто Сајим

Прскалка за трева Авто Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена10181/100/1280480 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Прскалка за трева Сајим

Прскалка за трева Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15150СО375/15085 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Прскалка за трева Сајим

Прскалка за трева Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15151СО450/15595 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Прскалка за трева Сајим

Прскалка за трева Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена15152СО550/160102 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Редуцир спојка портокалов Сајим

Редуцир спојка портокалов Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена151531/2 - 1/2100/1610 ден.151543/4 - 3/450/11017 ден.151651С - 1С2..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Редуцир спојка портокалов Сајим

Редуцир спојка портокалов Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена151551/2 - 3/450/11017 ден.151801/2 - 1C25/11526 ден.101803/4 - 1C2..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Редуцир спојка портокалов Сајим

Редуцир спојка портокалов Сајим

ШифраДимензијаКол./Пакет%Н.Ц.Цена101831/2* - 5/830/11526 ден.101823/4* - 1C*15/12034 ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Приказ 1 до 16 од 17 (2 Страници)