Имате прашања? -  042/ 222-076,

Догус Фирка - Турција


Валјак сатен боја

Валјак сатен боја

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/1507525 см12/1140/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Глетарица

Глетарица

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/3143012 x 30 см12/1220/  ден.01/3143512 x 35 см12/1230/ &..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Глетарица назабена

Глетарица назабена

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/3163012 x 30 см12/1220/  ден.01/3163512 x 35 см12/1240/ &..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Пердашка гумена портокалова

Пердашка гумена портокалова

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/3063017 x 24 см12/1330/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Пердашка сунѓер жолта

Пердашка сунѓер жолта

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/3062717 x 24 см12/1260/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Плафон четка

Плафон четка

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/012103 x 10 см12/1190/  ден.01/012203 x 12 см12/1250/ &nb..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Рачка за четки - дрвена

Рачка за четки - дрвена

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/18522120 см50/145/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Решетка за валјак

Решетка за валјак

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/5100724/130/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Телескоп за стакло и сунѓер

Телескоп за стакло и сунѓер

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/26037100 см25 см12/1300/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за бетон мега

Четка за бетон мега

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/2104440 см12/1220/  ден.01/2106250 см12/1250/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за ВЦ

Четка за ВЦ

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/230085,5 см24/170/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за кола супер

Четка за кола супер

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/130079,512/1140/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за плафон со пластична рачка

Четка за плафон со пластична рачка

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/1200912/1110/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за под

Четка за под

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/20002СТАНДАРД12/175/  ден.01/20003ТФИРТ12/175/  ден...

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за радијатор дрвена

Четка за радијатор дрвена

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/090234,5 см2*12/170/  ден.01/090246,0 см2.5*12/180/  ..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Четка за радијатор пластична

Четка за радијатор пластична

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена01/090204,5 см2*12/155/  ден.01/090336,0 см2.5*12/160/  ..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Приказ 1 до 16 од 19 (2 Страници)