Имате прашања? -  042/ 222-076,

Акиш - Турција


Аспиратор Акиш

Аспиратор Акиш

ШифраДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена16095Ф 10024/-1420715 ден.16096Ф 12020/-1470800 ден.16097Ф 15020/-158..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Канал за кабел пластичен

Канал за кабел пластичен

ШифраДим.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена145152 м12х12200 м11 19 ден.145172 м16х16100 м13 22 ден..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Канал за кабел со лепенка плс.

Канал за кабел со лепенка плс.

ШифраМЕТ.ДимензијаКоличина%Н.Ц.Цена160912м15х10300м16 28 ден.160922м20х10240м21 36 ден.160..

0.00 ден ДДБ: 0.00 ден

Приказ 1 до 3 од 3 (1 Страници)